Dag 16 – Fietsen

De dag begint met een prachtige zonsopkomst. Vandaag gaan we met de fiets er op uit. De fietsen worden beschikbaar gesteld door het hotel, we kunnen er dus niets van zeggen…. Maar wat een fancy modelletjes 😫🙊🙈 We voelen ons net de hoofdrolspelers uit “Easy Rider” maar dan de extra slome versie. De fietsen zijn heel laag met een heel hoog stuur. Zo verplaatsen we ons over Miami B. Altijd heerlijk om hier te fietsen. De Magic Mountain staat er nog en voor de “Double W” zien we ineens een heel grote “Nijntje” van Dick Bruna tussen de Rolls Royces staan. Dat maakt fietsen zo leuk, je ziet net weer andere dingen dan als je lopend of met de auto er op uit gaat. 

We stoppen onderweg voor eeen “yoghurt all the way “ bij het Newscafé. Na de fikse regen van gisteren is het vanmorgen heel helder. De lucht is schoon en het lijkt wel of alles feller van kleur is. De zon is ook goed fel, waardoor het erg warm is. Eenmaal terug bij het hotel weten we niet hoe snel we in het zwembad moeten plonsen om af te koelen. 

Om 15.00 uur betrekt de lucht heel snel en wordt het heel donker. Niet veel later barst het noodweer los. Het onweert heel heftig en regent extreem. In een mum van tijd staat de boel blank. Pas om 19.00 uur is de regen zodanig dat we ons met een paraplu buiten wagen. We moeten tenslotte nog wat eten. Een half uur later is het echt droog en wordt het nog een heel mooie avond. 

We hadden nog een leuke gast bij het zwembad!
Advertentie

11 gedachten over “Dag 16 – Fietsen

 1. Geweldige dag weer , prachtige foto’s wederom. Die foto op dat muurtje inderdaad, een model zou er jaloers op zijn en zo heerlijk gebruind door het Amerikaanse zonnetje. Wat een mooi schutkleur heeft die leguaan zo tussen die bladeren. De natuur is zo mooi 👍
  Ook heerlijk om naar Cape Coral te gaan. Enjoy!

  Like

 2. Ik sluit me bij mn voorgangers aan: wat ben je lekker bruin.
  Mooie foto’s van een mooie omgeving weer. Onweer is niet fijn, maar het geeft wel mooie plaatjes!

  Like

 3. Geweldig die Nijntjes. Een stukje Nederland tussen de Rolls-Royce’s. Maar prachtige foto’s van een top dag. Jammer van de regen maar daarna ziet alles er inderdaad weer een stuk frisser en gekleurder uit.

  Like

 4. Oh heerlijk om daar rond te fietsen. En ja die Yoghurt all the way….. hoef ik verder niks over te zeggen lijkt me, Hihi.

  Like

 5. Wat ben jij mooi bruin zeg! En wat een felblauwe lucht inderdaad, mooi contrast met sommige felle kleuren. En die yoghurt met fruit…. zo lekker ziet dat eruit.

  Like

 6. De foto van de leguaan is wel heel bijzonder. Trouwens ik zag ook nog een mooie auto staan voor het hotel ! Het waren zeker niet allemaal verharde wegen want ik zag Harm flink tobben door het zand met de fiets aan de hand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s