Dag 17- Naar Cape Coral

Na alle regen van gistermiddag en ook vannacht, start de dag kraakhelder op. We zijn vroeg wakker en feliciteren eerst onze zoon Thijs die vandaag 19 jaar wordt. Samen met zijn vriendin is  hij gisteren naar Valencia gevlogen en viert zijn verjaardag heerlijk onder de Spaanse zon. 

Wij gaan vroeg het strand op om een stukje langs de kust te lopen. Altijd een heerlijke start van de dag. Terug bij het hotel halen we koffie en gaan we nog even zwemmen. Dan is tijd de auto voor te laten rijden, de bagage in te laden en naar Cape Coral te rijden. We zijn snel Miami uit maar kunnen dan niet de 75 opkomen omdat de afslag afgesloten is…. Zowel vanuit het Zuiden als uit het Noorden……

Gelukkig hadden we net de IPhone van Harm aangesloten om te kijken hoe Apple CarPlay werkt. Snel de route ingetoetst en we werden perfect via de 595 naar de 75 geleidt. De 75, Alligator Alley, is de meest saaie, slaapverwekkende weg die bestaat. Wat wordt bevestigd door de opwekkende mededeling vanuit de navigatie “gedurende 188 km, ga rechtdoor…..” 🙊💪🏼😫😫🤪.

Ja hoor en er komt gewoon een eind aan deze weg. We zien zelfs nog een gator bij een parkeerplaats.. We maken een noodstop bij de Miromar Oulets omdat de dames dringend een tas nodig hebben. Via whatt’s app hebben we contact met Iris thuis en Thijs in Valencia.  Thijs is snel klaar. Maar de foto’s en berichtjes tussen Harm en Iris vliegen heen en weer en zo wordt ook de aankoop voor Iris geregeld. Tja, dan kan ik niet achterblijven en ga ook overstag….. We lunchen  ook gelijk hier, wel zo makkelijk. 

Dan rijden we door naar de villa in Cape Coral. We zijn al twee maal eerder in dit huis geweest, dus de weg is bekend. In de zomer van 2017 waren we hier voor het laatst, we zijn benieuwd of er veel veranderd is. Precies om 16.00 uur rijden we voor. Nadat we ons geïnstalleerd hebben gaan we eerst naar de Publix om de koelkast te vullen. Na al die hotels is het ook weer heerlijk om zelf te rommelen in de keuken en te kunnen pakken waar je zin in hebt. We hebben nog even contact met beide kids en zo is er weer een mooie dag voorbij. 

Advertentie

9 gedachten over “Dag 17- Naar Cape Coral

 1. Zucht, krijg meteen heimwee naar die regio als ik de Miromar outlets zie.
  Heerlijk om je dag op het strand te beginnen. En nu lekker genieten in de villa in Cape Coral, veel plezier!

  Like

 2. Mooi die foto’s in de vroege ochtend aan het strand in Miami. En inderdaad wat een vreselijk saaie weg is het toch vanuit Miami naar de andere kant. Gelukkig goed geslaagd voor de dames en jullie zijn weer op jullie vertrouwde stek in CC aangekomen.

  Like

 3. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Thijs.
  Dat contact met het thuisfront over aankopen kennen wij wel😂😂
  Lekker om nu in een villa te zitten. Geniet ervan!

  Like

 4. Een reisdag maar die leverde toch een hoop mooie foto’s op. Lekker genieten in jullie “eigen” villa. Wij gaan nog een dag op pad in DC om dan de Smokey Mountains te verkennen.

  Like

 5. Wat een mooie dag weer en ja die Alligator Alley is zoooo slaapverwekkend, maar ja soms moet je er over heen. Jullie zijn nu lekker in Cape Coral bij de villa, boodschapjes gedaan en weer heerlijk verder genieten van deze leuke omgeving. Mooie spullen gescoord zie ik, blijft verleidelijk en erg leuk om te doen!

  Like

 6. De rit over Alligator Alley is inderdaad zeer slaapverwekkend, wij moeten hem helaas ook weer rijden. Maar heerlijk dat jullie in het lekker rustige Cape Coral zijn aangeland, ook voor ons is het daar inmiddels echt thuiskomen. 🙂

  Like

 7. Nog gefeliciteerd met jullie zoon 🍰 ja die lange saaie route ben je gauw zat, maar gelukkig wel goed geshopt. En uiteindelijk weer aankomen bij dat prachtige huis wie wil dat nou niet. Geniet ervan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s