Dag 13 – Relaxdag in Miami B.

We houden ons goed aan de planning! De planning was vooral rustig aan doen en relaxen en dat gaat ons goed af. ’s Morgens rijden we even naar South Point, de Pier op het meest zuidelijke punt van het Schiereiland Miami Beach. Hier vandaan maken we een strandwanding met aan het als beloning even een kop koffie bij de Starbucks. Dat “even” werd ruim 20 min wachten nadat we betaald hadden…. maar dat kan gebeuren natuurlijk. De middag brengen we door in en naast het zwembad. Het is heel warm, dus we lopen talloze keren om te dippen heen en weer. Als Harm aan de rand van het zwembad, alles wat rondom hem heen gebeurd, op zijn gemak aan het bestuderen is, komt er ineens een klein jongetje aan lopen. Hij loopt met een volle gieter water en kiepert hem zo over Harm zijn hoofd leeg! 🤣🤣 Echt zo grappig. Hij doet het nog twee keer en gaat dan op zoek naar een ander slachtoffer. Voor de afwisseling lopen we ook nog over het strand, waar het heerlijk waait!

DE auto, Harm vindt hem leuk, wilde er graag eens in rijden. Maar ik vind hem verschrikkelijk…..

En weer komen we bij een Starbucks uit, wel een andere. We hebben wel zin in een Frappucinno. En het is ongelooflijk, maar een herhaling van vanmorgen. Nu bijna een half uur wachten…..! Ik denk dat ze met personeelsproblemen kampen of dat het gewoon te druk is, maar dit gaat natuurlijk klanten kosten.. s’ Avonds lopen we naar Lincoln Road Mall en wat straten er omheen.

Advertentie

7 gedachten over “Dag 13 – Relaxdag in Miami B.

 1. Eigenlijk toch niet normaal dat jullie in totaal een uur hebben staan te wachten op 4 kopjes koffie. Je moet wel heel veel zin hebben in zo’n bakkie.
  Maar wat was het een lekkere dag. Zo te zien veel zon en strand. Heerlijk!

  Like

 2. Bizar dat je zo lang moet wachten op je koffie. Ik weet niet of ik dat kind met die gieter nou wel zo leuk had gevonden. Mooie dag weer Christa…

  Like

 3. Nou ja zeg, met die gieter, ik had dat ook niet leuk gevonden al was het wel heel warm natuurlijk. Maar Harm vond het niet erg blijkbaar. Slecht inderdaad bij Starbucks, maar ja wat is een half uur op een vakantiedag als je trek hebt in iets lekkers. Ziet er weer heerlijk ontspannen uit allemaal, zet die trend lekker voort! Mooie dag morgen!

  Like

 4. Kan me voorstellen dat je in de lach schoot toen dat kindje de gieter over Harm’s hoofd leeg goot. Die Dodge is toch wel te doen met z’n tweeën? Wij hebben er ook eens een keer één gehad omdat de mannen het zo gaaf vonden.
  Prachtige foto’s van de strandwachters huisjes!

  Like

 5. Mooie en kleurige foto’s van Miami , zo zien wij het graag !!! Mooie Dodge Challenger , ook wij mochten er paar maanden geleden een meenemen op Washingtion Dulles , uiteindelijk na ff ‘proefzitten’ toch maar voor een JEEP gegaan want het in- en uitstappen bij deze lage auto was voor Petra en mij geen doen. Maar af-en-toe heb ik er toch nog steeds een beetje spijt van…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s